Med lite lättade restriktioner så tar vi det fortfarande ändå lite försiktigt.

Klubben är flexibel och vi anpassar både oss själva och verksamheten hela tiden. Nu närmast har vi några utomhusarrangemang och några som är inomhus och några fortsätter vi att ha på Zoom. Det har varit många som varannan måndag klickat på länken och är med på klubbens digitala möten. Intressanta föredragshållare har kunnat vara med oavsett var i världen de befunnit sig. Det är ju en fördel med Zoom, även om det inte ersätter ett fysiskt möte. Att det fysiska mötet är viktigt märktes särskilt när klubben skiftade president, hela 30 medlemmar och gäster närvarade.

Sommarens möten framöver är spikade och ligger under klubbens evenemang. Möten därefter läggs in allteftersom klubben får bekräftat från föredragshållare att de kan ett visst datum. Det är ibland anledningen till att det för något mötesdatum bara står att klubben har ett möte, men att vi återkommer med program vid senare tillfälle.

Om ni har synpunkter om vad som ska/bör/skulle kunna finnas på hemsidan får ni gärna kontakta Tina Helin. Är det något som man vill ska skrivas om, så får man gärna skriva egen text eller tipsa om innehåll. Det är klubbens hemsida, inte en enskild medlems sida.

Ni som inte är medelmmar i Hammenhög, Kivik eller Simrishamn får gärna kontakta Tina Helin för en länk till ett möte man vill närvara vid.

Håll koll på var våra möten är och hur dags dessa börjar, då det varierar lite. Väl mött!