I och med Kyndelsmässodagen har jultiden tagit slut coh de ljus vi tänt under julen har ersatts av ett naturligt ljus. Det är redan stor skillnad vilket känns riktigt bra.

Återigen, vem hade trott att vi fortfarande lever under restriktioner förknippade med corona/covid-19, men det är bara till att hålla i och hålla ut. Det kommer ett slut till slut. Och ett vaccin till alla och envar.

Under tiden och fram till att vi kan vara utomhus igen fortsätter klubben med sin verksamhet, fast på Zoom. Det är många som varannan måndag klickar på länken och är med på klubbens möten. Intressanta föredragshållare har kunnat vara med oavsett var i världen de befunnit sig. Det är ju en fördel med Zoom, även om det inte ersätter ett fysiskt möte.

Vårens möten fram till påsk är spikade och ligger under klubbens evenemang. Möten efter påsk läggs in allteftersom klubben får bekräftat från föredragshållare att de kan ett visst datum. Det är ibland anledningen till att det för något mötesdatum bara står att klubben har ett möte, men att vi återkommer med program vid senare tillfälle.

Om ni har synpunkter om vad som ska/bör/skulle kunna finnas på hemsidan får ni gärna kontakta Tina Helin. Är det något som man vill ska skrivas om, så får man gärna skriva egen text eller tipsa om innehåll. Det är klubbens hemsida, inte en enskild medlems sida.

Ni som inte är medelmmar i Hammenhög, Kivik eller Simrishamn får gärna kontakta Tina Helin för en länk till ett möte man vill närvara vid.

Väl mött på Zoom!