Hammenhög Rotaryklubb har beslutat att återstarta klubbens möten den 1 juni. Dock blir det bara några få möten och enbart de som med fördel kan hållas utomhus så att fysisk distansering kan upprätthållas.
Det är fortfarande så att vi alla gör vårt allra bästa för att begränsa risken för att coronaviruset sprids ytterligare.

Det första inplanerade klubbmötet är ett klubbsamråd den 1 juni, då man tar med sig egen mat och dryck. Det andra inplanerade klubbmötet är presidentskifte den 6 juli. Båda dessa möten sker på Vallby Kulturhus så att vi kan hålla våra fysiska avstånd. Det tredje inplanerade mötet är friluftsandakten på Dag Hammarskjölds Backåkra den 20 juli.

För dessa tre möten gäller att de alla startar kl 18:00.
Oömma kläder och vettiga skor är att rekommendera. Och är man det minsta krasslig så kommer man inte alls...

Med fortsatt hopp om att alla håller sig så friska som möjligt, tvättar händerna ofta och noggrant, håller huvudet kallt och är allmänt omtänksamma, så ses snart!
Det är inte läge att slappna av ännu utan det gäller att fortsatt bidra till att det blir så långsam smittspridning som bara möjligt och helst ingen alls här på vår kant.

Och de digitala kramarna får fortsätta ett tag till!