Vi har bytt IT-system och hoppas du ska uppskatta vår nya hemsida. Den är fortfarande under uppbyggnad vad gäller innehållet och översättningen till svenska är inte komplett.
 Vi har nu infört obligatorisk föranmälan till våra möten för restaurangens skull, anmälan sker på den aktuella programsidan.
Om du är medlem i Hammenhög Rotaryklubb klickar du där på "Members". Första gången du gör det får du upp en tom inloggningsruta.
I den klickar du i "New user" och följer därefter det som står för att få dina inloggningsuppgifter. Observera: Lösenordet måste vara minst 8 bokstäver plus minst 1 siffra!
Om du är medlem i annan klubb klickar du på "Guest" och fyller sen i formuläret, skriv ditt klubbnamn i kommentarsrutan.
Som kommentar kan även skrivas om Ni har någon allergi eller liknande.
Även medföljande gäster kan och skall anmälas direkt!